Well Hello 2019

Vuosi vaihtui railakkaasti perheen kesken kotona. Päivä ei poikennut mitenkään normaalista  arjestamme ja nukkumassa olimme jo klo 22. Tähän on tultu, ei vaan jaksa ja flunssa on pyörinyt perheessämme yli kuukauden, eikä loppua näy. Yöllä ei olla nukuttu  kunnolla  aikoihin.  Ja on muuten perseestä suoraan sanottuna kun vauva sairastaa, siitä vois tehdä oman postauksen  kokonaan.

No mutta mitäs ajatuksia minulla on tulevalle vuodelle. En henkilökohtaisesti usko uudenvuodenlupauksiin, mutta aina sitä voi jotain pientä luvata. Omat suunnitelmat tälle vuodelle on lähinnä normaalia arkea koskevia. Perhe, ystävät ja työ sekä ehkä jotain opiskelua vielä. Näistä ajattelin nyt koostaa hieman tarinaa.

Perheen osalta tästä vuodesta taitaa tulla vihdoin tasainen vuosi. Meidän parisuhteen aikana joka vuosi on tapahtunut jotain suurta ja se on ollut hienoa. Tietenkin niistä kiitollisena ja onnellisena. Ollaan kuitenkin odotettu myös jo hieman tasaisempaa aikaa. Itse haluaisin saada arjestamme vieläkin toimivampaa, sekä itselleni omaa aikaa enemmän. Haaveilen myös, että me voisimme perheenä tehdä enemmän asioita, esimerkiksi matkustaa jonnekin perhelomalle.

Ystävät ovat aina olleet iso osa elämääni ja tulee tietysti olemaan. Minulla on muutama sydänystävä, joiden kanssa voin jakaa ilot ja surut. Äitiyden myötä olen myös saanut paljon uusia ystäviä, jotenkin elämäntilanne on saanut minut verkostoitumaan muiden äiti ihmisten kanssa ja vertaistuki tässäkin asiassa on tarpeen. Ystävistä olenkin ajatellut, että haluan antaa aikaani niille jotka haluavat antaa myös minulle. Ystävyys on vastavuoroista ja oma mottoni on aina ollut, tee muille niinkuin haluaisit itsellesi tehtävän. Tälle vuodelle, olen myös ajatellut panostaa niihin asioihin joista saan iloa ja hyvää mieltä sekä poistaa elämästä negaiivista energiaa aiheuttavia asioita.

Työtä ja opiskelua olen myös ajatellut tälle vuodelle. Eli työnhakuun tai opiskelemaan. Näitä asioita en vielä avaa sen enempää, vaan annetaan ajan näyttää mitä tapahtuu. 

Tämä vuosi on myös odotuksia täynnä kirjaimellisesti. Lähipiirissämme syntyy kevään ja kesän aikana vauvoja, se tietää lisää serkkuja lapsilleni. Elokuussa veljeni menee naimisiin joten tänä vuonna saadaan kokea häähumua uudelleen. Kaikenkaikkiaan hieno vuosi edessä. 


-Heidi-

Kommentit