Mama-box

Jonkun verran varastossa oli vielä Ellenin vanhoja vauvanvaatteita ja sellaisia perintövaatteita eli siskon lasten vanhoja enkä niitä enää ajatellut säästää. Keksin loistavan idean, koska minullahan niitä riittää. Eli päätin koostaa niistä "äitiyspakkauksen" neljättä lastaan odottavalle siskolleni.
Hänen laskettuaikansa on maaliskuussa ja tyttöä on veikkailtu eli hempeää vaaleanpunaista laitoin Mama-boxiin. Hieman Kelan äitiyspakkausta mukaillen täytin laatikon ja kuvista näette hieman mitä siellä oli.

Pohjalla peitto, Gantin huppupyyhe, Pentikin lakanoita ja harsoja eli räsyjä. Kaikki loput tyttöjen vaatteet koosta 50-86 mitä löysin meiltä. Vaippoja, liivinsuojia (kestot ja kertiksiä), siteitä, kortsuja, Ceridal-öljysuihke, Geisha-suklaata, Clipper-vadelmanlehtiteetä, vauvalle sukkia, pörröhaalari, pipoja ja vaikka mitä.

Vein boxin siskolleni ja yhdessä tutkimme laatikkoa ja muistelimme milloin mikäkin vaate oli ollut ja kenen lapsen päällä. Perinne vaatteilla tarkoitan sellaisia vaatteita joilla on tunnearvoa eikä raaski myydä. Olen myös jemmannut jotain myös veljeni lapsia varten, jos ja kun toivottavasti hekin pikkuisia saavat.

-Heidi-

Kommentit